Schakel een expert in voor de aanleg van uw opritverwarming

De aanleg van opritverwarming is een technisch verhaal. Heating Group International helpt u daar graag mee. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.

Opritverwarming: dat is pas warm thuiskomen!

Wanneer er ijs en sneeuw in Nederland ligt, is het halve land ontregeld. Het is dan een grote chaos op de weg. Kunt u nagaan wanneer de hele oprit voor uw huis is bedekt met sneeuw en ijs. Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

We vinden het thema milieu steeds belangrijker worden. We zien steeds meer in dat wij onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Dit betekent niet dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Een ander voordeel? Opritverwarming als veiligheidsvoorziening! Win-win, toch?

Voor meer info :