Looks 4 you
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies de juiste balenklem uit het brede assortiment van deze specialist

Gebruikt u regelmatig heftruckvoorzetapparatuur voor uw werkzaamheden en bent u momenteel op zoek naar een nieuwe balenklem? Dan is het aan te raden om het aanbod en de diensten van Durwen Benelux eens te bekijken. Vele bedrijven in het werkveld zijn ontzettend enthousiast over deze specialist, omdat zij hier terechtkunnen voor een breed aanbod aan heftruckvoorzetapparatuur én hele fijne service. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

Een breed en divers aanbod aan heftruckvoorzetapparatuur

U vindt hier een ruim assortiment aan balenklemmen, van een draaibare klem tot een PBK ISO II/III/IV en de recycling klem PBK ISO I/III/IV. Allemaal hebben ze hun eigen specificaties. Zo zijn de laatstgenoemde varianten in te zetten bij zeer compacte bouwmaten. Naast balenklemmen kunt u hier ook terecht voor andere soorten heftruckvoorzetapparatuur, zoals vorkenklemmen of rotators. Ook meervoudige pallethandles behoren tot het aanbod. Of u nu op zoek bent naar een balenklem of een ander product; u vindt hier gegarandeerd apparatuur van hoogwaardige kwaliteit.

Ontvang altijd fijne service

Deze specialist biedt niet alleen producten van de beste kwaliteit aan, maar levert u ook uitstekende service. Zo beschikken ze over een groot eigen magazijn waarin alle onderdelen beschikbaar zijn die eventueel vervangen moeten worden bij uw balenklem. Daarnaast hebben ze een technische dienst die werkzaam is in de hele Benelux. Mocht u dus hulp nodig hebben bij uw apparatuur, dan schakelt u deze eenvoudig in. Dat is wel zo prettig.

Stel al uw vragen of win persoonlijk advies in

Heeft u direct de balenklem of ander heftruckvoorzetapparaat gevonden die u nodig heeft? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen bij deze specialist. Als u vragen heeft of u wilt persoonlijk advies over de producten, dan staan de vriendelijke en deskundige medewerkers klaar om u te helpen. Neem in dit geval eenvoudig contact met hen op via de contactgegevens op de website en ontdek hoe zij u van dienst kunnen zijn.

https://www.durwenbenelux.com/