Flexibel en op afstand werken? Geen probleem met een gebruiksvriendelijke tijdregistratie

Uw werknemers kiezen er steeds vaker voor om flexibel of op afstand te werken. Echter, u bent hierdoor wel vaak het overzicht kwijt. Tijdregistratie biedt hier een goede uitkomst. Zeker om de kosten goed in kaart te brengen. Tijdregistratie maakt werktijd meetbaar en geeft zo objectieve informatie over de vaak grootste kostenpost van een organisatie: het personeel. Door middel van tijdregistratie komt een organisatie tot een efficiënt beheer van tijd en uren. Een tijdregistratiesysteem geeft een inzichtelijk overzicht van het aantal verrichte uren. Ook de beveiligingsprocucten en software solutions van Van Bragt Time zijn kwalitatief goed. U bent aan het juiste adres voor een volledig en compleet tijdregistratie pakket Immotix Time-Advanced. Voor elke mogelijk situaties een oplossing, dankzij de flexibele opbouw.

Tijdregistratie, beheer, afwezigheden en verwerking van alle gewerkte uren

Tegenwoordig is erg belangrijk om tijd op waarde in te schatten. Hoe doet u dit? Met een gebruiksvriendelijke tijdregistratie natuurlijk! Tijdregistratie is direct input voor de loonverwerking en kan ook helpen bij een exacte kostenplaatsregistratie. Door registratie van de tijd en aanwezigheid van medewerkers houdt de organisatie hier zicht en grip op. Bij afwijkingen kan direct bijgestuurd worden. Dit kan uiteindelijk leiden tot verbetering van bedrijfsprocessen en daarmee tot besparingen op de organisatiekosten. Het VBE TIME-Lite tijdregistratie pakket biedt dé oplossing! Dit is een erg eenvoudig softwarepakket, heeft dezelfde functionaliteit als een prikklok en is verkrijgbaar bij de specialist in Terheijden: van Bragt Time!

De voordelen en meerwaarde van tijdregistratie

Steeds meer werknemers binnen uw bedrijf kiezen ervoor om parttime of flexibel te gaan werken. U ziet door de bomen het bos niet meer. Van Bragt Time biedt de uitkomst! Een gebruiksvriendelijke en betaalbare tijdregistratie om de gewerkte tijd gemakkelijk te beheren en te verwerken: Immotix Time-Advanced. Een volledig en compleet tijdregistratie pakket voor elke mogelijke situatie met diverse voordelen. Met de gebruiksvriendelijke software heeft u snel inzicht. Het is laagdrempelig in gebruik, maar het geeft wel een volledig overzicht. Met tijdregistratie bespaart u zowel tijd als geld. Met de software heeft u snel en moeiteloos inzicht, zodat u zich op andere belangrijkere zaken kunt concentreren. Daarnaast krijgt u zonder veel uitzoekwerk inzicht in het ziekteverzuim van uw personeel. Genoeg voordelen dus!