Circulaire werkruimte in de buurt van Amsterdam. Lees de blog.

Zoekt u naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan.  Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

De unieke ruimte

Vanuit onze circulaire gedachten is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit kun je terug zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij ontvangen graag iedereen die gestimuleerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. 

Flexibele werkplekken in de omgeving van Amsterdam

Het nieuwe werkte brengt een mobiele levensstijl. Bij C-Beta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Wij bieden de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Je kunt, als je bij ons komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Ontdek de bijzondere evenementenlocatie

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd de unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw behoeften. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop. Zijn deze ruimtes nog iets te groot, dan bieden wij ook nog eens kleinere ruimtes aan.

 

Op zoek naar werkplekken of een plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem contact met ons op.

Voor meer info : http://c-beta.nl/