Transport software voor wegtransport

Transport software van Cargo Data Systems is eenvoudig in gebruik bij het versturen van zowel groupagezendingen als individuele zendingen. Met de app ziet u real time winst- en verliescijfers en kunt u handig documenten versturen. De benodigde documenten worden automatisch ingevuld in het Transport Management Systeem. Of u nu wel of geen eigen vervoer heeft, de transport software biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Cargo Data Systems is een specialist op het gebied van automatisering voor expeditie, logistiek en transport. Zij hebben al veel bedrijven geholpen met het vereenvoudigen van het transport in de lucht-, zee-, weg- en railtransport.

Naast transport software ook software gericht op luchtvracht

Met het Transport Management Systeem kunt u niet alleen vracht vervoeren over de weg, maar ook door de lucht. Met het systeem kunt u dan alle benodigde documenten zoals vrachtbrieven, referenties en verpakkingslabels aanmaken, eenvoudig versturen en indien nodig printen. De transport software is in maar liefst acht verschillende talen beschikbaar. De transport software voor luchtvracht wordt Sprinter 2000 genoemd en staat bekend om zijn multifunctionaliteit. Maar wat kunt u er nu precies mee? Sprinter 2000 maakt bijvoorbeeld automatisch een tariefberekening, bevestigt CMR’s en ACN- bonnen en douaneaangiftes kunt u zelf specificeren. Oftewel, een handig Transport Management Systeem voor de luchtvracht.

Geautomatiseerde administratie met behulp van het Transport Management Systeem

Cargo Data Systems is een partner in Transport Software en vindt daarom dat de administratie in de logistieke sector eenvoudig moet verlopen en heeft hier handige software voor ontwikkeld. Met de software werken verschillende partijen en afdelingen samen en verloopt de communicatie op een eenvoudige manier. Het Transport Management Systeem is een werkvriendelijk systeem met diverse mogelijkheden en wordt dus al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vraag een demo aan en werk efficiënter en sneller. Andere grote voordelen van deze transport software is dat u geen stapels papieren op het bureau meer heeft liggen, maar alles in één handige software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt.