Looks4you

Altijd een oplossing voor uw waterdichte koffer

Bent u op zoek naar een specifieke koffer? Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden op dit gebied. Voor iedere branche bedenkt de specialist een oplossing! Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een speciale flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Stel uw eigen interieur op maat samen van een waterdichte koffer of flightcase

Kom eens langs bij de kofferspecialist als u op zoek bent naar professionele koffers. Een goede garantie en service staat hier voorop! U ontvangt een koffer of flightcase op maat van de beste kwaliteit. Het is zelfs mogelijk om een koffer op maat samen te stellen. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

Verschillende innovaties voor een flightcase of waterdichte koffer

Wilt u een koffer met LED verlichting aanschaffen? Kiest u voor een flightcase met gps? Of gaat uw voorkeur uit naar slimme koffers die communiceren via een smartphone? In alle gevallen kiest u voor een specialist. Hier is het aanbod zeer divers en vindt u zeker een koffer die aan uw wensen voldoet. Biometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.