Looks 4 you
Vervoer en transport

Track and trace specialist

Bent u op zoek naar een track and trace specialist? GeoDynamics is uw ideale partner hiervoor. Track and trace wordt al jaren gebruikt om zendingen, pakketjes, voertuigen en medewerkers te volgen. Met deze technologie bent u ten alle tijden op de hoogte van de locatie. De GPS technologie wordt gebruikt met als gevolg dat de coördinaten bijna perfect zijn altijd. U kan dit allemaal online volgen, het enige wat u nodig heeft is een internet verbinding.

 

Het allergrootste voordeel dat u hiermee heeft is tijdswinst. Stel jouw werknemer belt jou met de melding dat hij een ongeval heeft. Die werknemer heeft geen idee waar hij zich momenteel bevindt aangezien het ongeval is gebeurd in een straatje tussen de weiden. Welnu, u kijkt online waar hij zich op dat moment bevindt en u kan de coördinaten doorgeven aan de ambulance of politie, indien dat nodig zou zijn.

 

De tijdswinst op dat moment is cruciaal. Al was het alleen maar om de medewerker op zijn gemak te stellen. U kan aan de telefoon zeggen: ‘Ik weet waar u zich momenteel bevind en heb gebeld naar de politie. Zij zijn reeds onderweg, maak u geen zorgen.’ Ondertussen kan u de klant opbellen met de melding dat zijn pakket iets later zal geleverd worden (afhankelijk van de ernst van het ongeval natuurlijk). Contacteer ons vrijblijvend voor zo’n voertuigvolgsysteem en u zal merken dat deze tip goud waard was!

Voor meer info : http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace