U vindt Hosted VoIP bij een van de beste VoIP aanbieders

Bent u bekend met Hoster VoIP? En weet u waarom dit de toekomst is? Nee? Als u Hosted VoIP inzet voor bijvoorbeeld uw onderneming, heeft u geen telefooncentrale op locatie nodig. U gebruikt de telefooncentrale van Lilytel. Op deze centrale neemt u de diensten af die u écht nodig heeft. Uw telefoons zijn aangesloten via een internetverbinding. Gesprekken die op uw telefoonnummer binnenkomen worden doorgeschakeld naar uw telefoon(s). Zowel interne als externe gesprekken lopen via een internetverbinding en het platform. Maar hoe beheert u uw telefonieomgeving? Heel simpel: via een webportal. Stel uw voicemail in, pas openingstijden aan of wijzig doorschakelingen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Op het gebied van VoIP aanbieders kunt het best voor zekerheid gaan met de superieure service en support van Lilytel.

Hosted telefonie geeft door VoIP aanbieders de gelegenheid om uw bereikbaarheid te verbeteren

Steeds vaker wordt VoIP gespot op de markt voor telefonie. Het is namelijk aantrekkelijk voor zowel vast als mobiel. Met name op zakelijk gebied neemt de groei van deze vorm van telefonie toe. Heeft u er al eens over nagedacht? U kunt met een vaste VoIP telefooncentrale overzichtelijker werken én u bespaart ook nog eens kosten. Uw medewerkers werken voortaan met één soort netwerk; vast of mobiel. U kunt namelijk eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel en andersom. Wilt u van deze voordelen profiteren en een besparing doen van zo’n 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen? Een intelligent IP-netwerk ervaren dat op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen wordt gehost? Kies op het gebied van VoIP aanbieders dan voor Lilytel. 

Wat is VoIP en voor welke partij binnen de aanbieders gaat u

VoIP staat eigenlijk voor ‘Voicer over Internet Protocol’. Dit betekent dat het bellen niet over de traditionele telefoonlijn verloopt, maar over het internet. VoIP maakt gebruik van het Internet Protocol. Hierdoor kan het bijvoorbeeld gecombineerd worden met uw CRM systeem. Heeft u diverse vestigingen verspreid binnen de Benelux of zelfs wereldwijd? Ook dan is het mogelijk om een telefonieoplossing in te richten voor verschillende locaties in binnen-en buitenland. Op het gebied van VoIP zijn er vele aanbieders. Ga voor een betrouwbare partij die u een topservice biedt. Uw eigen accountmanager staat tot uw beschikking die vragen direct zal beantwoorden en aanpassingen meteen doorvoert. Dat is voor u wel zo prettig.  

 

Voor meer info :