Ruime ervaring in het aanleggen van een tennisbaan

Wilt u thuis een tennisbaan aanleggen in een grote loods? Of bent u voorzitter van een plaatselijke tennisvereniging en wilt u nieuwe binnenbanen aanleggen? Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

De belijning, onderhoud en aanleggen van tennisbanen overlaten aan specialist

Wilt u de belijning en het onderhoud van tennisbanen ook overlaten aan de specialist? Dat is mogelijk! Een goede belijning is net als het onderhoud van tennisbanen onmisbaar. Belijning zorgt ervoor dat er op een juiste en eerlijke manier gespeeld kan worden op een speelveld. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Ton de Rooij houdt zich graag bezig met de aanleg van tennisbanen. Maar daar blijft het niet bij! Wanneer u in zee gaat met een bedrijf die gespecialiseerd is op het gebied van het onderhoud van tennisbanen, kunnen zij u nog verassen met het uitgebreide assortiment. Ton de Rooij Tennis onderhoudt namelijk ook tennisbanen en andere sportvelden. Het is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Voor meer info :