Met video streaming voegt u multimedia toe aan een uitvaart

Is er iemand in uw familie plotseling overleden? Of heeft u een uiterst grote familie? In allebei deze gevallen zijn er waarschijnlijk veel gasten aanwezig op de uitvaart. U wilt natuurlijk dat iedereen de foto’s en video’s goed kan zien. Ook achterin de kerk of zaal. Als er genodigden zijn die geen goed zicht hebben op de plechtigheid, kiest u bijvoorbeeld voor een camera met live streaming op een of meerdere schermen. Uiteraard kan ook de volledige uitvaart worden gefilmd en ontvangt u deze video achteraf. Het team van Uitvaart en Techniek neemt graag de tijd voor u, om zodoende alle mogelijkheden te bespreken.

Wat voor video wilt u terug laten komen gedurende deuitvaart?

Bij het regelen van een begrafenis of crematie komt ontzettend veel kijken. Er is veel dat u moet regelen en dat alles in een emotioneel moeilijke periode. Bij het overlijden van een dierbare, is het moeilijk is om belangrijke beslissingen omtrent de begrafenis en crematie te moeten nemen. Uitvaart en Techniek ontzorgt u graag op het gebied van video. Wilt u graag een foto van uw dierbare tonen en op schermen? Een fotopresentatie? Of een video waar u mooie herinneringen aan heeft? Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen door te geven. Zo weet u zeker dat video tijdens de uitvaart tot in de fijnste details wordt geregeld.

Combineer video met audio voor de uitvaart

Als u een begrafenis of crematie gaat regelen komt daar heel wat bij kijken. Dat alles terwijl uw hoofd er eigenlijk niet naar staat. U steekt uw energie liever in het rouwproces. Kies er daarom voor om niet alleen de video van de uitvaart uit te besteden, maar ook de audio aan hetzelfde bedrijf over te laten. U weet hierdoor zeker dat de muziek goed geregeld is én dat sprekers goed te verstaan zijn. Het geluid wordt goed verdeeld over alle speakers en uw wensen omtrent de muziek en/of video vormen het uitgangspunt. Wat voor wensen wilt u terug laten komen?