Looks 4 you
Image default
Industrie

Laat uw aluminium gieten door een vakbekwaam bedrijf

Als u aluminium wilt laten gieten, dan gaat u hiervoor natuurlijk op zoek naar een bedrijf dat hier ruime ervaring mee heeft. Aluminium is een kostbaar materiaal en daarom is het gieten ervan ook een proces dat niet het goedkoopst is. Gietaluminium wordt vervaardigd met behulp van een nauwkeurige matrijs. Hierdoor wordt het mogelijk om producten te maken die op de millimeter voldoen aan de afmetingswensen van de opdrachtgever. U bent er dan van verzekerd dat uw product precies is zoals u het voor ogen had, of het nu gaat om een steelpan of om een huishoudtrap.

Ook in Nederland weten vakmensen raad met aluminium

Als u een opdracht heeft voor aluminium gieten, dan kunt u daarvoor terecht bij het gespecialiseerde bedrijf Perla AluCast. Zij hebben ruime ervaring met werken met gietaluminium. De productie wordt in veel gevallen uitbesteed aan hun bedrijven in bijvoorbeeld China en India. Daardoor blijven de productiekosten lager dan wanneer er wordt gekozen voor productie in Europa. U bent ervan verzekerd dat zij uw order op tijd leveren. Ook voor nabewerking van het aluminium product doet u een beroep op dit professionele bedrijf. Uiteraard geldt: hoe groter de order, hoe lager de prijs per stuk.

Kies voor degelijke productie

Een aluminium product moet vele jaren meegaan. Daarom is het belangrijk dat bij het aluminium gieten de juiste productie opties worden gekozen. Hoe dik moet het aluminium zijn? Moet het buigzaam zijn of juist stug? Deze eisen worden meegenomen bij het uitvoeren van uw opdracht. Het vervaardigen van gietaluminium gebeurt dan ook altijd met een legering die vooraf met u is besproken. Als u hierover onvoldoende kennis heeft, dan ontvangt u gedegen advies van de expert. Op die manier bent u verzekerd van een eindproduct dat op alle vlakken aan uw eisen voldoet. Daarom heeft Perla AluCast een aanzienlijke portefeuille met tevreden klanten.