Kies voor de expertise van de uitvinder van adiabatisch koelen

Menerga ontdekte dat men in een luchtbehandelingskast kan koelen door het laten verdampen van water. Deze techniek beoefenen zij al sinds 1991. Het begon 25 jaar geleden met het type Adsolair. Met een dubbele kunststof kruisstoom warmtewisselaar, welke is gemaakt van Polypropyleen, kan kalk zich niet hechten aan de warmtewisselaar. Ook vandaag de dag is en blijft Menerga vernieuwend op het vlak van adiabatisch koelen. Een luchtbehandelingskast kan worden gebruikt in omgevingen en locaties waar het klimaat continu moet worden geregeld, zoals bijvoorbeeld in een zwembad of sportcomplex.

Kies alleen een adiabatische koeling van hoge kwaliteit van de specialist

U wilt de temperatuur in uw gebouw kunnen regelen met adiabatische koeling. Kies dan voor een klimaatsysteem of luchtbehandelingskast van Menerga. U wilt tenslotte niet dat u uiteindelijk veel uitgeeft aan een apparaat dat ongezonde lucht in uw pand brengt. Ga voor een specialist en kies voor Menerga. Al sinds 1980 ontwikkelt en produceert deze specialist innovatieve lucht- en klimaatsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Het is de missie van dit ervaren bedrijf om een optimaal klimaat te creëren met zo min mogelijk gebruik van energie. Tevens is Menerga een van de eerste ondernemingen in de branche van (adiabatisch) koelen die zich focussen op energie-efficiëntie. 

Het voordeel van adiabatisch koelen voor uw kantoor

U wilt zelf de temperatuur kunnen regelen in uw pand en ook iets kunnen doen aan de slechte luchtkwaliteit, zodat uw medewerkers productiever kunnen werken. Maar u wilt geen bedompte lucht. Dit zal niet het geval zijn. Bij Menerga, producent en ontwikkelaar van klimaatsystemen gespecialiseerd in energie-efficiëntie, weet men dat in de meeste kantoren een warmteoverschot bestaat. Dit komt door alle aanwezige personen en alle apparatuur. Tijdens een persoonlijk gesprek met een van de specialisten worden alle wensen en eisen besproken, waardoor een manier van adiabatisch koelen wordt gevonden die bij uw bedrijf past. Een goede klimatisering verhoogt de prestatie en motivatie van uw werknemers!