Het restaurant in Oss biedt verschillende thema-avonden aan

Van een romantische avond uit tot een gezellige middag borrelen. Kom eens langs in het prachtig restaurant De Nieuwe Wereld in Oss. Bij een restaurant in Oss, De Nieuwe Wereld genaamd, kun je dagelijks genieten van een speciaal menu. Zo zijn er van maandag tot woensdag de ‘Benefit Days’. Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’. 

Van een heerlijke lunch tot aan een gezellige borrel: een restaurant in Oss biedt het allemaal

Van grote tot aan kleine groepen. Je bent altijd van harte welkom! De ochtend rustig beginnen met een heerlijk kopje koffie in je favoriete restaurant. ’s Middags genieten van een smakelijke lunch, gemaakt van verse ingrediënten. Of ’s Avonds smullen van een heerlijk diner. Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.

Specialisten maken jouw avond in een restaurant in Oss onvergetelijk

Een avond uit eten is pas geslaagd met de juiste drankjes en sfeer. Daarom is De Nieuwe Wereld in Oss aan te bevelen. Bij De Nieuwe Wereld in Oss werken specialisten die een echte passie hebben voor hun vak. Zo worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

Voor meer info :