Hotstone set kopen? Uitstekend geschikt voor therapeuten, wellnesscentra en webshops!

Werkt u in het dagelijks leven als therapeut en bent u op zoek naar een plek waar u welnessproducten zoals een hotstone set kunt kopen? Of heeft u een eigen webshop waar u de lekkerste wellnessproducten verkoopt? Bij Steengoed Benelux vindt u naast edelstenen en mineralen ook diverse wellnessproducten, zoals een hotstone set of hotstones per kilo, die u gemakkelijk kunt kopen via de website. Ook massageoliën, etherische oliën en coldstones heeft de specialist op voorraad. Zo heeft u snel uw voorraad aangevuld met de beste ontspanningsproducten die er te vinden zijn. Daarom bestelt u uw wellnessproducten zoals hotstones bij de specialist.

Hotstone set kopen als particulier? Dat kan ook bij de groothandel!

Vaak is het zo dat particulieren niet bij een groothandel kunnen inkopen. Dat is echter bij Steengoed Benelux niet het geval. Wilt u dus als particulier een hotstone set kopen? Of wilt u zelfs graag hotstones per kilo kopen? Dat kan! De specialist helpt u graag te voorzien in uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het kopen van een hotstone massage set ‘So relaxing’ en een massage set ‘So fresh’, maar u kunt ook kiezen voor diverse bijbehorende producten als etherische oliën, massageoliën en coldstones. U betaalt uiteraard een zeer aantrekkelijke prijs voor de producten en ze worden zo snel mogelijk bij u thuis geleverd.

Hotstones kopen bij de specialist: snelle verzending en veilige betaalmogelijkheden

Wist u dat u bij de specialist hotstones per kilo kunt kopen? U bent dus niet verplicht om een gehele hotstone set  te kopen, maar beslist zelf hoeveel hotstones u nodig heeft. Maar dan wilt u natuurlijk wel terecht kunnen bij een echte specialist. Kiest u voor Steengoed Benelux, dan weet u zeker dat u op de juiste manier wordt geholpen. Deze specialist biedt uitsluitend kwaliteitsproducten voor een zeer aantrekkelijke prijs aan. Bestelt u voor 14:00 uur op werkdagen, dan wordt uw bestelling dezelfde dag al verzonden. Plaatst u een bestelling van €75 of meer, dan profiteert u van gratis verzending. Ook kunt u bij de specialist altijd veilig online betalen, via iDEAL, VISA of MasterCard.

Voor meer info :