Looks 4 you
Gezondheid

Ik wil die fronsrimpel weg!

Heb je al eens zitten te kijken in spiegel met de gedachte: ik wil die fronsrimpel verwijderen, dat trekt toch op niets? Deze fronsrimpel verkrijg je als je spiertjes tussen je wenkbrauw aanspant wanneer je kwaad bent of in de zomer als er een felle zonneschijn is.  Het gevolg hiervan is dat je fronsrimpels verkrijgt.  Als je hiervoor een operatie ondergaat, verwijderen ze je rimpels en  krijg je direct een vriendelijker en zachtaardig gelaat.

Als je naar botox  amsterdam gaat kan je een behandeling met botox ondergaan. Eerst en voorval  kan je een afspraak maken bij een deskundige  en kan hij jou adviseren wat de beste mogelijkheid is voor jou. Er zijn natuurlijk ook verschillende plaatsen op je gezicht waar rimpels kan krijgen: frons( zoals reeds vermeld), wangen, lippen, kraaienpootjes, kin rimpel enzovoort.

Bij deze behandeling kunnen ze je  rimpels niet alleen verwijderen met botox maar ook met filler. Bij een botox behandeling gaan ze tewerk me Botulinetoxine A.  Met Botulinetoxine A gaan de artsen je spieractiviteit stilleggen.  Zoals hierboven reeds verteld, verkrijgt men rimpels door het veelvuldig aanspannen van een bepaalde spier.  Deze botox behandeling zorgt dat je deze spieren niet meer kan aanspannen.

Via een filler rimpelbehandeling maakt men gebruik van Hyaluronzuur.  Dit zuur word aangemaakt door onszelf maar bij het verouderen daalt de productie ervan waardoor er dan rimpels ontstaat.  Deze behandeling zorgt ervoor dat de productie van Hyaluronzuur terug stijgt. Door de stijging van dit zuur gaan de rimpels die je had worden opgevuld en ziet je huid er weer een stuk jonger uit.

Wanneer de operatie succesvol is verlopen en hebt er een goede ervaring mee gehad is de kans groot dat je deze behandeling nog eens wilt ondergaan zeer groot.  Na een aantal maanden zal je ook merken dat het effect van de behandeling is afgenomen en zal je het opnieuw willen doen zodat je er terug uitziet als net na de behandeling.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/