Kadaverkoeling en andere benodigdheden voor de agrarische sector aanschaffen bij de specialist

Voor een kadaverkoeling of andere producten die u binnen de agrarische sector goed kunt gebruiken, kunt u bij KMB4U terecht. Maar ook voor service en reparatie aan een kadaverkoeling of andere apparatuur bent u aan het juiste adres. Dit is natuurlijk heel handig wanneer u werkzaam bent binnen de agrarische sector. Misschien heeft een aantal kippen, maar ook misschien wel runderen. Dan is een kadaverkoeling én een bewaarplaats voor eieren een zeer goede optie voor u en uw organisatie. De bewaarplaatsen worden in eigen beheer gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf genaamd KMB4U. Hierbij wordt het klimaat dan ook volautomatisch geregeld. Zodoende hoeft u zichzelf dan ook niet druk te maken over de temperatuur bij uw eieren. Maar ook voor een kadaverkoeling bent u bij dit gespecialiseerd bedrijf op het juiste adres, tevens verzorgen ze ook een uitstekende service wanneer er gebreke blijken te zijn.

Service en gedegen reparatie aan uw kadaverkoeling

Onderhoud aan apparatuur is van groot belang. Natuurlijk ook aan apparatuur dat u gebruikt in uw agrarisch bedrijf. Gelukkig is er dan een gespecialiseerd bedrijf genaamd KMB4u wat u kan helpen met het onderhoud en service aan uw kadaverkoeling of ander apparaat. Deze units zijn op veel specifieke plekken te vinden binnen de agrarische sector. U kunt hierbij denken aan onder andere de pluimveesector, varkenssector, maar ook bij gemeentewerven en dierenartsen. KMB4U monteert de kadaverkoeling en plaatst deze dan ook op een deskundige wijze. Ook wanneer er iets mis blijkt te zijn aan de units, kunt u deze specialist inschakelen. Zij bekijken dan wat er aan de hand is en lossen het probleem op.

Denk aan het milieu bij de aankoop van uw kadaverkoeling

Wilt u een milieubewuste aankoop doen? Dan kiest u voor een bedrijf dat daar rekening mee houdt, bijvoorbeeld bij het vervaardigen van een kadaverkoeling. Wanneer u in zee gaat met een gespecialiseerd bedrijf zoals KMB4U bent u verzekerd van het groene aspect. Het milieuaspect is dan ook van hoog niveau doordat er tegenwoordig door de specialisten binnen deze branche hier een uitkomst voor is gevonden. Bij een kadaverkoeling die te koop staat bij een professional wordt er als koelmedium koolwaterstof (propaan) gebruikt. KMB4u was dan ook de eerste die in Nederland een productie-unit op de markt heeft gezet met dit milieuvriendelijke gas. Zodoende bent u verzekerd van een groene aankoop, wanneer u kiest voor een kadaverkoeling bij deze aanbieder.

Voor meer info :