Zo kun je kraantjeswater op de makkelijkste manier filteren

Wist u dat kraantjeswater helemaal niet zo schoon is als veel mensen denken wanneer u het niet laat filteren? Dat komt doordat watermaatschappijen bij lange na niet in staat zijn om schadelijke stoffen uit het water te halen. Door het aanschaffen van een drinksysteem bij bijvoorbeeld Aqua Claro bent u verzekerd van schoon drinkwater. Door het gebruik van zo’n drinksysteem wordt het water wel 99% schoner! U kunt er ook voor kiezen om een waterontharder te kopen. Dit houdt in dat er geen sprake meer is van kalk in het water. In kraantjeswater dat u nog moet filteren zit namelijk een bepaalde hoeveelheid kalk. Door deze kalk eruit te halen houdt u zacht water over. Uw kopjes koffie en thee gaan er lekkerder van smaken en het is ook nog eens beter voor uw huid!

Kraantjeswater filteren is gemakkelijker dan ooit

De diverse producten van Aqua Claro zijn een hartstikke goede keuze voor wanneer u uw kraantjeswater wilt laten filteren. Wat uw situatie ook is, dit bedrijf biedt altijd een goede oplossing.  Met een drinkwatersysteem wordt kraantjeswater gefilterd in een handomdraai. Door het filteren van het kraantjeswater wordt al het onzichtbare vuil dat zich nog in het water bevindt eruit gehaald. Watermaatschappijen kunnen namelijk niet alles uit het water filteren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het kopen van een waterontharder. Deze zorgt ervoor dat al de kalk uit het kraantjeswater wordt gefilterd. Dit maakt uw drankjes lekkerder en is ook nog eens gezonder voor de huid.

Waterontharder kopen: krijg een gezondere huid

Nadat een waterontharder bent gaan kopen, is het ook verstandig dat u periodiek onderhoud aan uw systemen door Aqua Claro laat verrichten. Er zijn verschillende situaties waarin het verstandig is om een waterontharder te kopen. In veel gevallen van eczeem kan het douchen en het wassen van de handen met zacht water de eczeemklachten verzachten. Hoe kan dit? Bij het ontharden van water wordt hard water omgezet in zacht water. In dit proces wordt het harde water ontdaan van de kalk die erin zit. Kraantjeswater bevat namelijk altijd een bepaalde hoeveelheid kalk. Door het kraantjeswater te filteren ontstaat zacht water. Dit zachte water is voor de huid een stuk fijner en minder belastend. Een waterontharder kopen, bij bijvoorbeeld Aqua Claro, is een goede investering voor uw huid!