Voor een veilige borstvergroting gaat u naar de specialist in de regio Antwerpen toe

Wilt u uw borstvergroting laten uitvoeren in de buurt van Antwerpen? Zorg er dan altijd voor dat u een specialist bezoekt. Wat uw wensen of eisen zijn, Mediclinic maakt ze voor u waar. Als u hiervoor kiest, dan wilt u natuurlijk dat de ingreep veilig wordt uitgevoerd. Dat is hier zeker het geval. Hoezo? De kliniek voldoet allereerst aan de strengste S3 norm wat een must is als u veilig onder narcose wilt. Daarnaast wordt een borstvergroting in een steriele omgeving gedaan om het infectierisico zo laag mogelijk te houden.

Voordelen van borstvergroting bij privékliniek dichtbij Antwerpen

Een veilige borstvergroting laat u het best uitvoeren in een privékliniek. Daar zijn een aantal goede redenen voor. Zo is Mediclinic, nabij Antwerpen, gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting of andere esthetische ingrepen. U heeft tijdens het gehele traject van de borstvergroting, van het consult tot het verwijderen van hechtingen en controles, dezelfde arts. Hierdoor bouwt u een vertrouwensband op en wordt de afstand tussen u en de plastisch chirurg kleiner. Daarnaast worden alle ingrepen uitgevoerd in een steriele operatiezaal waardoor er een kleine kans is op infectie. Bovendien beschikt het dichtbij Antwerpen gelegen Mediclinic over de modernste apparatuur voor het uitvoeren van een borstvergroting.

Kies uit verschillende implantaten bij een borstvergroting

Wat uw reden voor een borstvergroting ook is, u streeft voor een 100% natuurlijk resultaat. Maar weet u al wat voor implantaten u kiest? De implantaten verschillen qua grootte, vulling, vorm en oppervlak. De keuze van het juiste implantaat is persoonsgebonden. Elk implantaat is opgevuld met cohesieve silicone-gel. Voorafgaand aan borstvergroting wordt bij Mediclinic, gevestigd op meerdere locaties in omgeving Antwerpen, samen met u besproken welk implantaat het beste bij u past. Aan de hand van een nauwkeurige opmeting en pasprotheses krijgt u een beeld van het uiteindelijke resultaat. Van zeer subtiel tot zeer opvallend: het is maar net welk eindresultaat u wenst.