Persoonlijke ontwikkeling doormaken door trainingen, zoals een training zelfvertrouwen

Sinds 1989 organiseert Schoonderwoerd trainingen, waardoor deelnemers persoonlijke ontwikkeling doormaken. 97 % van deze deelnemers beveelt de trainingen van dit bedrijf aan. En naast dat je voor verschillende persoonlijke ontwikkelingstrajecten kunt kiezen, biedt Schoonderwoerd ook incompany trainingen aan. Hierbij kun je denken aan workshops voor teams, teamscans en visie op teamontwikkeling. Natuurlijk is hiervoor maatwerk mogelijk, omdat het bedrijf met tientallen jaren ervaring als geen ander weet hoe gevarieerd bedrijfsstructuren zijn. Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk ontwikkelingstraject of een incompany training, waar je werkt aan gesprekstechnieken en zelfvertrouwen? Neem in dat geval contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Verbeter zelfvertrouwen en gesprekstechnieken door het volgen van een training

Of je nu een werknemer bent in een groot of klein bedrijf, goede communicatie is altijd van groot belang. Toch blijkt dat de communicatie niet altijd gaat zoals je wilt. Volg daarom eens een training die georganiseerd wordt door Schoonderwoerd. Een goed voorbeeld van een van deze trainingen is een workshop voor teams. Stimuleer teamontwikkeling met LEGO ® Serious Play ®. Hier werk je op een avontuurlijke manier aan teambuilding door te zeilen of verbeter samenwerking door medewerkers hun unieke verhalen te vertellen. Tijdens zo’n training worden op een interactieve manier het zelfvertrouwen en verschillende gesprekstechnieken behandeld. Bekijk het programma van deze trainingen alvast online.

Een training personal coaching pakt zelfvertrouwen en gesprekstechnieken aan

Een training personal coaching van Schoonderwoerd is een goede keuze als je soms onzeker bent in je privéleven of op de werkvloer. Er wordt een actieplan opgesteld tijdens deze training, waar werkdoelen en belemmerde factoren op papier worden gezet. Dit leidt tot interessante gegevens. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je denk- en gedragspatronen worden helderder, je krijgt meer zelfvertrouwen én hebt meer zin om die ene volgende stap in je leven te zetten. Waar wacht je nog op? Schrijf jezelf vandaag nog in voor bijvoorbeeld een training gesprekstechnieken of andere trainingen en werk binnen de kortste keren ook aan zelfvertrouwen!