Naast een vrachtwagen kunt u ook een bus of camper laten schoonmaken in een truckwash

Wist u dat u bij een truckwash ook gewoon welkom bent met uw camper, caravan of bus? Handig als u net terugkomt van vakantie, want zeg nu zelf, tijdens een vakantie door de natuur wordt uw camper of caravan behoorlijk vies. Met de caravan door de modderige bossen, met de bus door weer en wind over de snelweg of met de caravan twee weken op de camping? Het zijn allemaal situaties waar uw voertuig behoorlijk vies van wordt. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

Laat uw vrachtwagen schoonmaken bij de goed bereikbare truckwash

Als u vrachtwagenchauffeur bent, bent u constant onderweg. De Nederlandse snelwegen zijn uw werkveld. Dagelijks rijdt u het hele land af om uw ladingen op tijd te bezorgen. Als u uw vrachtwagen wilt laten schoonmaken is een goed bereikbare truckwash dus ideaal. Kies daarom voor Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers ervoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.

Bij een ervaren truckwash staat persoonlijke aandachtcentraal

U kunt terecht voor diverse diensten bij TruckWash 1. Het schoonmaken van een vrachtwagen, kan immers op verschillende manieren gebeuren. Eén ding hebben al onze programma’s gemeen: uw vrachtwagen wordt gronding schoongemaakt en u ontvangt de beste service. De ervaren schoonmakers van deze truckwash staan dagelijks voor u klaar om uw vrachtwagen er weer uit te laten zien als nieuw. Of u nu twee weken onderweg bent geweest, of dat u uw vrachtwagen al 15 weken niet heeft laten schoonmaken, de specialisten zorgen ervoor dat uw vrachtwagen weer blinkt. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook dan is Truckwash 1 een uitstekende optie. In de grote wasboxen kan vrijwel elk voertuig onderhanden worden genomen.