In Den Bosch en Oss kunt u besparen op de rente van uw hypotheek

Het is mogelijk om uw rente te verlagen als de waarde van uw huis of appartement hoger is dan de hypotheek die u heeft. Een lagere risico-opslag resulteert namelijk in lagere rente. Met de risicoklasse bepaalt u het verschil tussen uw hypotheek en de marktwaarde. Is uw woning meer waard geworden? Dan moet u dit aantonen. Is de waardestijging hoog genoeg? Dan komt u in aanmerking voor een lagere risico-opslag. Maar ook wanneer de hypotheek verlaagt, kunt u in aanmerking komen voor een andere risico-opslag. Benieuwd of u op de rente van uw hypotheek in de omgeving van Oss en Den Bosch kunt besparen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Adviesburo Van Uden, hier kunt u veilig en goedkoop een nieuwe hypotheek of verzekering afsluiten.

Aflossingsvrije hypotheek voor 50-plussers uit Den Bosch en omstreken

Huiseigenaren van boven de 50 lossen steeds vaker niet hun huidige hypotheek af, terwijl ze overwaarde hebben op hun woning. Dat is zonde, want deze overwaarde telt niet mee bij de beoordeling van een nieuwe hypotheek. Veel 50-plussers komen hierdoor in de problemen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch en wilt u de beste voorwaarden en de laagste rente? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Start met uw maximale hypotheek bij een hypotheektoezegging in en rondom Oss

Met een hypotheektoezegging weet u precies wat u wel en niet kan op het gebied van uw hypotheek. Dit regelt u bij Adviesburo Van Uden, in de buurt van Oss en Den Bosch. Bent u geïnteresseerd in een hypotheektoezegging? Dan start u met uw maximale hypotheek. Maar wat houdt dit precies in voor u? Tijdens een vrijblijvend gesprek met de adviseur wordt er gekeken naar verschillende zaken, zoals het toekomstige inkomen, kinderen, werk, bonussen enzovoorts. Een toezegging van een hypotheek geeft u niet alleen meer zekerheid, maar biedt ook veel voordelen wanneer u bijvoorbeeld een huis wilt kopen in Den Bosch of Oss. Bij een aankoop kan dit namelijk een sterk onderhandelingspunt zijn. U geeft de verkopers van uw droomhuis meer zekerheid wanneer u een hypotheektoezegging op zak heeft. 

Voor meer info :