Uw akoestische wandbekleding met wolvilt begint al bij 3 mm!

Wolvilt is het ideale materiaal om uw wand mee te bekleden en uw ruimtes akoestisch te verbeteren. Al bij een dikte van 3mm wordt uw akoestiek verbeterd. U vindt wolvilt en andere producten van HOLLANDFELT, de specialist in wandbekleding en akoestiek.Wolvilt heeft andere van nature aanwezige eigenschappen, zoals een isolerende eigenschap en vuilafstotende eigenschap. Bestelt u de akoestische wandbekleding samen met speciale viltlijm uit het assortiment? Dan is het wolvilt binnen no-time bevestigd tegen de muur. Het materiaal kan namelijk direct gelijmd worden op de wand zoals u dat met behang doet. Of u nu op zoek bent naar akoestische oplossingen in een muziekstudio of op kantoor: met wolvilt van HOLLANDFELT zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Door een brede variatie aan kleuren is er gegarandeerd ook voor u een geschikte rol te bestellen!

Hoe brengt u akoestische oplossingen voor uw kantoor in de vorm van wolvilt aan?

Het kan behoorlijk galmen in ruimtes zoals grote bedrijfspanden en studio’s. Dit is niet gewenst, want het galmen kan zorgen voor veel geluid en onrust. Helemaal bij het maken van opnames is dit niet de bedoeling. In vele situaties is de aanschaf van wolvilt als akoestische wandbekleding voor in grote ruimtes een aanrader. Een dikte van 3 – 5 mm is al genoeg om de akoestiek te verbeteren. En met speciale viltlijm, verkocht door de expert, kunt u de akoestische wandbekleding eenvoudig bevestigen. Breng de lijm eenzijdig aan op de wand met de meegeleverde structuurroller en druk het vilt direct in de natte lijm. Is het vilt aangebracht? Rol deze aan met een massief rubber roller. Omdat het wolvilt geleverd wordt in een breedte van 183 cm is het raadzaam om met twee man het aanbrengen uit te voeren. Door het eenvoudig aanbrengen heeft u akoestische oplossingen voor uw kantoor binnen de kortste keren geregeld!

Akoestische wandbekleding komt bij de specialist in drie varianten

Leef u uit met prachtige kleurschakeringen van wolvilt. Er zijn vele combinaties mogelijk als u kiest voor professionele wandbekleding van de specialist. Bent u aan het bekijken welke akoestische wandbekleding geschikt is voor u? Kies dan voor het uitgebreide aanbod van HOLLANDFELT. Er zijn drie soorten wandbekleding die als akoestische oplossingen voor uw bedrijfspand, zoals een kantoor, kunnen dienen. Kiest u uit uni geverfd, uni gemêleerd of gemêleerd geverfd? Kenmerkend is dat u bij uni geverfd de keuze heeft uit een breed kleurenpallet, terwijl de kleurtinten bij bijvoorbeeld gemêleerd gefocust zijn op grijstinten en blauwtinten. Neem gerust contact op met de specialist om uw wensen kenbaar te maken.

Voor meer info :