Goed onderhoud aan uw mobiele weegbrug is het halve werk

In veel bedrijven wordt apparatuur nooit gecontroleerd, omdat deze eigenlijk goed werkt. Veel ondernemers verwachten dat er geen problemen zullen optreden. Echter, MD Techniek raadt met klem aan om uw apparatuur, zoals bijvoorbeeld een mobiele weegbrug, goed te onderhouden. Onderhoud betekent niet enkel op een schone, droge plaats neerzetten en schoonhouden; het betekent ook regelmatige inspecties. Dit klinkt als veel moeite, maar eigenlijk bespaart het juist moeite. Door tijdig inspecties uit te voeren voorkomt u onnodige schade. Dat scheelt tijd en geld. MD Techniek voert de inspecties graag voor u uit.

Kies voor een mobiele weegbrug of een vaste weegplaat

Bij het wegen van spullen op uw vrachtwagen, moet dit een precieze meting zijn. Als deze meting regelmatig niet blijkt te kloppen, kunt u het wegen net zo goed niet doen. Weegt u met enige regelmaat verschillende soorten ladingen van wagens op verschillende locaties? Kies dan voor de mobiele weegsystemen van MD Techniek. Deze mobiele weegbrug is inzetbaar voor zowel korte als lange projecten. Bent u op zoek naar een weegplaat voor op een vaste plek binnen uw bedrijf? MD Techniek biedt weegplaten op maat aan, zodat u er altijd van bent verzekerd dat het perfect past binnen uw organisatie.

Overlading is verleden tijd met de mobiele weegbrug

Te veel lading op uw vrachtwagen is een slechte zaak. Dit kan bijvoorbeeld gevaarlijke situaties opleveren. De lading kan bijvoorbeeld van de wagen vallen. Daarnaast kan het zorgen voor boetes, omdat er door de overheid goed wordt gelet op ladingen van wagens. Hoe voorkomt u overlading? Door goed zicht te houden op de gewichten van uw lading. Dit gaat eenvoudig met het gebruik van de mobiele weegbrug van MD Techniek. Rijd de wagen op de weegbrug en zie precies wat de massa is van uw belading. Is het gewicht goed? Dan kunt u veilig en vertrouwd de weg op. Gewicht nog niet goed? Verminder het gewicht en rijd de wagen nog eens op de weegbrug. Zo heeft u snel en eenvoudig een goed beladen wagen!