Looks 4 you
Bedrijven

Bedrijfsfilm specialist

Insync is de specialist op gebied van bedrijfsfilms. Laat deze ontwikkelen door een expert en u zal de ROI zeer snel ondervinden. Een beeld zegt veel meer dan 1000 woorden. Een website heeft zeker zijn voordelen en is een absolute must maar met een bedrijfsfilm bent u al snel actief op social media zoals facebook en twitter en youtube. 

 

Met een bedrijfsfilm kan u een mooie presentatie maken van uw bedrijf. Professionals komen tot bij u en werken samen om een scenario uit te werken. Met onze compacte bedrijfsfilm stel je zelf je unieke boodschap in beeld voor. Ideaal als kort en vooral dynamisch visitekaartje voor jouw eigen bedrijf. Zet jezelf op een leuke manier in beeld en spring eruit!

 

Bedrijfsfilms zijn een sterk communicatiemiddel door het combineren van beeld, spraak en muziek. Uit onderzoek blijkt dat bijna meer dan de helft van de bezoekers actie onderneemt na het zien van een geïntegreerde bedrijfsfilm. Dat zegt toch genoeg neen? Bedrijfsfilms zijn zeer populair en hot anno 2013. Die populariteit is eenvoudig te verklaren: de bezoekers op uw website willen niet lezen wat u doet maar zijn op zoek naar bijpassend beelden waar ze vanuit hun luie zetel op het gemak kunnen naar kijken. Een bedrijfsfilm is dus efficiënter dan een televisiecommercial omdat deze op het juiste moment aan de juiste persoon getoond wordt. Spots op de televisie worden naar vele mensen gestuurd, meestal op een moment dat zij dat niet willen zien. Door een bedrijfsfilm zullen bezoekers langer op uw website blijven, zullen zij uw boodschap beter begrijpen en zullen zij veel sneller contact opnemen met u. Twijfel dus niet en contacteer inSync voor meer informatie.

Voor meer info : http://insync.be/