Vul uw vacatures voor de inkoop met behulp van een specialist

Binnen elke groot bedrijf staan er naast vacatures voor de inkoop vaak ook plaatsen voor de verkoop, facilitair beleid en HRM open. En bent u ondernemer? Dan voert u deze functies allemaal helemaal zelf uit. Daarbij heeft u niet ook nog de middelen om op te treden als recruiter. Laat het daarom over aan een bedrijf dat voor u op zoek gaat voor de juiste kandidaten waarmee u uw inkoper vacature ingevuld krijgt. INSINC is dé organisatie met een groot en actueel kandidatenbestand met professionals die de inkoop voor uw bedrijf kunnen en willen verzorgen. Het is dan alleen nog een kwestie van een kandidaat vinden die ook wat persoonlijkheid en ambitie betreft, past bij uw organisatie. Inkoop vacatures invullen begint bij INSINC!

Naar welke klik bent u op zoek bij het invullen van uw vacatures voor inkoop?

De belangrijkste taak van uw medewerkers in de inkoop, is het optimaliseren van inkoopprocessen. Voordat u begint met het zoeken naar een nieuwe medewerker voor deze functie, moet u eerst voor uzelf op een rijtje zetten wat u belangrijk vindt en waar deze medewerker aan moet voldoen. Dit is de hamvraag die u eerst moet beantwoorden voordat er überhaupt een vacature voor een inkoper uitgezet kan worden. Het antwoord op die vraag is niet zo makkelijk als het lijkt. We zijn geneigd om te denken in containerbegrippen als ‘kwaliteit’, ‘professionaliteit’, en ‘een echte aanpakker’. Maar wat bedoelt u daar nu eigenlijk mee? INSINC helpt u met het concretiseren van deze termen en gaat vervolgens op zoek naar kandidaten die passen binnen dit profiel. En zo matcht u altijd de juiste mensen aan uw inkoop vacatures!

Zorg voor de juiste kandidaten voor het invullen van de vacature voor inkoper

Waar vindt u nu geschikte kandidaten voor het invullen van uw vacatures in de inkoop? In veel gevallen is dit makkelijker gezegd dan gedaan. In veel gevallen ten minste. Niet als u gebruik maakt van de diensten van INSINC, specialist op het gebied van werving & selectie van kandidaten voor het invullen van al uw inkoop vacatures. Daarbij maakt dit bureau gebruik van de zogenoemde OPQ Competentie Analyse. Vaak wordt erbij het zoeken van een kandidaat voor de vacature van inkoper vooral gekeken naar capaciteiten ten opzichte van de gestelde eisen, wat natuurlijk belangrijk is. Er is echter meer. Ook als persoon dient een kandidaat te passen binnen de organisatie. Hij of zij dient goed om te kunnen gaan met de andere collega’s uit het team, en moet zich kunnen vinden in de bedrijfscultuur. En dat is precies wat u meet met de OPQ Competentie Analyse.

Voor meer info :