Kies voor kwaliteit, kies voor bedrijf in auto inkoop nabij Rotterdam

Wilt u uw auto met schade verkopen aan een bedrijf in auto inkoop nabij Rotterdam? Dan kiest u natuurlijk voor een bedrijf dat beschikt over de juiste certificeringen en keurmerken. Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek kan u in dat geval uitstekend van dienst zijn. Zij houden zich aan de KWI ISO 9001:2008. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Daarnaast beschikken ze over de ARN Auto recycling Nederland en de Kwaliteits Zorg Demontage (KZD). Hierdoor weet u zeker dat uw auto op een vakkundige manier wordt gedemonteerd of dat de onderdelen die u koopt op de juiste manier worden gedemonteerd.

Naast auto inkoop ook de verkoop van auto-onderdelen bij de specialist nabij Rotterdam

Komt uw auto niet meer door de APK? En zoekt u een bedrijf dat zich bezighoudt met auto inkoop in de omgeving van Rotterdam? Dan kunt u uitstekend terecht bij Autosloperij De Zaag waar men beschikt over een ruim magazijn met auto-onderdelen. Zij doen dit op een zeer duurzame manier. Alle bruikbare onderdelen worden namelijk gerecycled en verkocht in de webshop van dit bedrijf. Bent u zelf op zoek naar onderdelen? Dan kunt u deze vinden op de website. U zoekt het juiste merk, model en onderdeel en vult een formulier in. Zij reageren dan nog dezelfde dag op uw bestelling en nemen contact met u op. Vervolgens worden de gekochte auto-onderdelen bezorgt met de eigen bezorgservice van dit bedrijf, PostNL of transportbedrijf Parts-Express. Dit is afhankelijk van de onderdelen die u koopt.

Auto inkoop, montage en demontage bij een specialist in de buurt van Rotterdam

Wilt u uw auto met schade verkopen aan een bedrijf die gespecialiseerd is in de inkoop van schadevoertuigen dichtbij Rotterdam. Dan bent u bij Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek aan het juiste adres. Zij houden zich niet alleen bezig met inkoop van een auto nabij Rotterdam, maar demonteren, recyclen en verkopen auto-onderdelen. Wist u bijvoorbeeld dat uw voertuig met schade voor meer dan 95 procent kan worden gerecycled? Daarnaast beschikt deze specialist over een ruim magazijn met een grote voorraad van auto-onderdelen van diverse bekende merken. U kunt bij dit bedrijf nabij Rotterdam dus niet alleen terecht voor het verkopen van uw auto maar ook voor de inkoop van tweedehands onderdelen.

Voor meer info :